Kystens Multi Service udfører opgaver for:

Real Estate Management ApS

Vi bruger Kystens Multi Service til at passe vores ejendomme og er rigtig godt tilfredse.

Vi har en god kommunikation med virksomheden, så hvis vi har ændringer, er det bare at sende en mail eller ringe og så bliver opgaverne altid løst med det samme. Kvaliteten er i top og de altid overholder deres aftaler.

Adm. Direktør / Ceo
Morten Vagnø

Ligegyldig hvilken udfordring vi står over for, bliver vi mødt med en positiv og hjælpsom holdning. Vi ser ikke Kun Kystens Multi Service som en håndværker, men som en samarbejdspartner.

Direktør
Jes Heilskov

Vi bruger Kystens Multi Service til lettere viceværtsservice til lejerne i vores 100 lejemål i Roskilde.

Kystens Multi Service står for den daglige dialog med lejerne og udføre lettere opgaver for dem, alternativt sørger Kystens Multi Service for at tilkalde de rigtige faglærte håndværkere til opgaverne.

Vi er meget tilfredse med at bruge Kystens Multi Service og vores lejere siger at de overholder deres aftaler og udføre alle opgaver efter det aftalte.

Executive MBA – CEO
Hallur Thordarson

Ejerlejlighedsforeningen Frederiksbo

Kystens Multi Service er en virksomhed, som er god for en ejerforening at samarbejde med idet virksomheden ikke er for stor. Rengøring af for-, bagtrapper og gården samt en ekstraordinær hovedrengøring. Du er som repræsentant for ejerforeningen i personlig kontakt med virksomhedslederen og har en levende dialog om pasningen af “din” ejendom.

Dette er af stor betydning idet man let “forsvinder” ved samarbejde med en større virksomhed. I en ejerforening eller anden beboelsesejendom – især af mindre størrelse – er det en væsentlig kvalitet at have en personlig kontakt til sine samarbejdspartnere.

Udover dette er Kystens Multi Service en samvittighedsfuld virksomhed, som sætter en ære i at opfylde sine aftaler – og er der tvivlsspørgsmål eller en detalje, som ikke er helt op til standard, så er firmaet meget lette at kontakte og hurtige til at rette tingene op.

Vi er meget tilfredse med samarbejdet med Kystens Multi Service.

På vegne af bestyrelsen
Christian Lundberg, formand

Nordisk Minister Råd

Vi bruger Kystens Multi Service fordi:

  • Arbejdet udføres som aftalt.
  • Ekstra omkostninger aftales altid inden igangsætning af arbejdet.
  • Altid god og kompetent betjening, af alle medarbejdere.
  • Aftaler vedr. opstart på arbejder overholdes altid.
  • meget fleksible.
  • Altid klar med gode råd eller muligheder for besparelser.

Service Assistant
Sebastian Slotte